SONY CYBER-SHOT T300: Când stilul întâlneşte substanţa

SONY CYBER-SHOT T300: Când stilul întâlneşte substanţa

Există camere foto care pur şi simplu fac poze extraordinare şi există noul Sony Cyber-shot T300. Sub liniile zvelte şi stilul îndrăzneţ se ascund tehnologii avansate (procesorul de imagine Sony BIONZ, sistemul de Recunoaştere Inteligentă a Scenei) pentru realizarea unor fotografii de calitate, la o rezoluţie de 10.1 megapixeli.

Procesorul Sony BIONZ îmbunătăţeşte viteza şi acurateţea autofocalizării, controlului expunerii, balansului de alb, ajustării de culoare şi altor funcţii. De asemenea, măreşte sensibilitatea la un maxim de ISO 3200 pentru obţinerea unor fotografii excelente, cu zgomot redus, fără bliţ, făcute în spaţii închise sau în condiţii de luminozitate difuză.

În premieră pentru Cyber-shot, T300 oferă acum funcţia “Intelligent Scene Recognition” (Recunoaştere Inteligentă a Scenei) care elimină nevoia ghicirii setărilor potrivite în diverse scene uzuale de fotografiere. În modul de lucru Avansat, camera face două fotografii – una folosind setările automate standard şi cealaltă folosind setările optimizate – permiţându-vă să vă alegeţi fotografia favorită.

Sony Cyber-Shot T300

Pentru o şi mai mare distracţie în timpul fotografierii, funcţia “Smile Shutter” (Fotografierea declanşată de zâmbet) aşteaptă până când subiectul zâmbeşte, în acel moment declanşându-se automat. Este perfectă pentru surprinderea unor portrete relaxate şi a unor momente speciale ale copiilor, care nu zâmbesc, de obicei, la cerere. Alături de funcţia “Face Detection”, fotografia poate fi declanşată doar în momentul în care fie un adult, fie un copil zâmbeşte.

O altă caracteristică relevantă este ecranul LCD panoramic de 8,89cm (3.5 inci), tactil. Cu o rezoluţie extrem de mare, de 230.000 pixeli, este ideal pentru vizualizarea fotografiilor şi prezentarea acestora prietenilor dumneavoastră. Modelul este dotat cu obiectiv de înaltă calitate Carl Zeiss Vario-Tessar cu zoom puternic 5x care apropie subiectele aflate la depărtare cu o claritate extraordinară.

Amintirile dumneavoastră vor arăta şi mai bine în dimensiuni mari, prin conectarea camerei T300 la orice televizor HD Ready (prin intermediul unui cablu HDMI).

Modelul Sony Cyber-shot T300 va fi disponibil în Europa de la începutul lunii martie 2008.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News