Canon oferă noi camere video cu acces la reţele Wi-Fi

28.03.2012
Canon oferă noi camere video cu acces la reţele Wi-Fi

Canon a actualizat seriile de camere video LEGRIA HF-M şi HF-R cu modele capabile să acceseze reţele Wi-Fi, facilitând distribuirea în mediul online a filmuleţelor şi pozele proaspăt obţinute, fără a fi necesară prezenţa unui PC.

Canon LEGRIA HF M56

Lista modelelor compatibile cuprinde nume ca LEGRIA HF M56, LEGRIA HF M52, LEGRIA HF R38 şi LEGRIA HF R36.

Seria Canon LEGRIA HF-M se bucură de o nouă versiune a senzorului de imagine Canon HD CMOS PRO cu rezoluţie 2.37MP, ce promite imagini cu un nivel ridicat de calitate chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută. Obiectivul cu zoom optic 10X include tehnologia advanced iris diaphragm, folosită pentru aplicarea cu mai multă expresivitate a efectelor de blur în imagini.

Obiectivul cu lentile Canon HD Lens, adoptat pentru seria LEGRIA HF-R, oferă un mod advanced zoom cu factor de multiplicare 51X, suficient pentru majoritatea scenariilor de utilizare.

Ambele serii permit conectarea wireless de pe telefoane sau tablete Apple, facilitând vizionarea rapidă a filmuleţelor comprimate MPEG 4 şi copierea acestora pe dispozitivul cu sistem iOS. Pentru încărcarea materialelor video direct pe Facebook sau YouTube avem la dispoziţie aplicaţia Mobile Uploader. Cei mai comozi dintre noi pot viziona filmuleţele direct pe ecranul unui televizor cu suport DLNA, apelând funcţia de video streaming a camerei video.

Toate cele patru modele dispun de memorie internă şi slot pentru card de memorie, respectiv ecran cu interfaţă touch şi un sistem de meniuri optimizat pentru navigarea cu ajutorul degetelor.

Canon LEGRIA HF M52 şi LEGRIA HF R38 dispun de câte 32 GB memorie internă, iar versiunile LEGRIA HF M56 and LEGRIA HF R36 sunt limitate la 8 GB memorie internă.

Preţurile de achiziţie recomandate sunt de 1549 dolari pentru Canon LEGRIA HF M52 şi 1349 dolari pentru versiunea M56, 1099 dolari pentru modelul LEGRIA HF R38 şi 899 dolari pentru LEGRIA HF R36.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult