GoPro Hero 11 Black ar putea debuta foarte curând pe piață. Design identic față de Hero 10. FOTO

31.08.2022
GoPro Hero 11 Black ar putea debuta foarte curând pe piață. Design identic față de Hero 10. FOTO

Întrucât se apropie luna septembrie, ne pregătim și de o nouă lansare în rândul camerelor de acțiune GoPro. Compania americană pare că pregătește deja GoPro Hero 11 Black, noul său flagship în această zonă. Dacă în urmă cu doar câțiva ani exista o întreagă gamă de camere de acțiune GoPro Hero, compania pare că va aduce și în 2022 doar un singur model nou, păstrând probabil varianta Hero 10 la un preț mai mic. Upgrade-urile par, cel puțin la nivel vizual, minore, întrucât primele imagini „neoficiale” au ajuns deja pe internet și nu dezvăluie diferențe la exterior.

Hero 11 Black de la GoPro va fi un upgrade incremental la nivel de hardware intern

GoPro Hero 11 Black pare să păstreze design-ul general al lui Hero 10 Black de anul trecut, care, la rândul său era bazat pe forma generală a lui Hero 9 Black. Singurele diferențe între Hero 9 și 10 au fost logo-urile de pe carcasă, care sunt de culoare albastră acum. Între 10 și 11, diferențele sunt și mai mici: numărul 11 în loc de 10 pe laterala din stânga.

În rest, camera vine echipată tot cu două ecrane, unul mai mic în partea din față și unul mai mare pe spate, cu buton de declanșare în partea de sus și unul de power și pentru schimbarea modurilor de înregistrare pe stânga. Camera are în continuare cele două cleme pentru montură rabatabile în partea de jos, un capac rabatabil pentru baterie și accesarea port-ului USB-C și microfoane pe partea din față și superioară. Acest design este și rezistent la apă fără utilizarea unei carcase.

GoPro-Hero-11-Black-1661779586-0

Anul trecut, Hero 10 a venit cu un nou procesor, GP2, și un nou senzor, care permiteau înregistrarea la rezoluție 4K la 120 FPS și 5.3K la 60 FPS. Se zvonește că Hero 11 Black ar putea beneficia de capabilități de filmare și mai înalte, de până la 6K. Acest lucru sugerează că vom avea parte de un procesor nou, mai performant. Un nou procesor ar putea adăuga și funcții noi de stabilizare prin intermediul tehnologiei HyperSmooth.

Imaginile au fost publicate de site-ul WinFuture.de, care are aproape în fiecare an imagini cu noile produse GoPro înainte de a fi lansate. Având în vedere că imaginile par să fie cele de presă finale, putem presupune că o lansare pe piață nu este foarte departe.

GoPro-Hero-11-Black-1661779589-0

sursa: WinFuture

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult