GoPro Hero 9 Black apare în primele fotografii: display frontal și filmare 5K

31.08.2020
GoPro Hero 9 Black apare în primele fotografii: display frontal și filmare 5K

Compania GoPro a fost lovită de pandemie mai mult decât altele. Întregul său business este bazat pe faptul că utilizatorii produselor sale merg în natură sau în călătorii, lucru care a fost foarte greu de recomandat în 2020 din cauza pandemiei de COVID-19. Restricțiile încep însă să fie slăbite în multe țări, iar lansarea unei noi camere de acțiune GoPro Hero 9 Black pare să fie extrem de aproape, întrucât avem deja primele imagini cu aceasta, cât și detalii despre capabilitățile sale îmbunătățite.

GoPro Hero 9 Black pare să fie un upgrade minor, adăugând doar un display color pe partea din față

WinFuture are din nou primele fotografii cu noul GoPro Hero 9 Black, iar acestea prezintă o cameră de acțiune cu două ecrane. Aceasta ar fi prima dată când GoPro pune un ecran color pe partea din față a camerei, după ce anul trecut DJI a lansat un concurent sub forma camerei Osmo Action cu un display similar. Totuși, această componentă nu ar trebui să fie obligatoriu nouă. Camera 360 de la GoPro, Hero Max, are de asemenea un ecran frontal pentru vlogging.

Iar acesta pare să fie și scopul acestui ecran pe Hero 9 Black. După ce Hero 8 a primit anul trecut accesorii speciale pentru vlogging, precum un microfon extern și o lampă cu LED, Hero 9 va primi și ultima piesă a puzzle-ului. Desigur, accesoriile de anul trecut vor fi compatibile și cu noua cameră, întrucât dimensiunile și forma rămân identice. Inclusiv cele două cleme retractabile, care sunt folosite pentru atașarea pe diverse monturi rămâne și pe noul GoPro Hero 9 Black.

La capitolul performanță, noua cameră ar putea oferi filmare în rezoluție 5K, față de filmarea 4K de pe generația precedentă. Probabil că este vorba însă de 5K la 30 de cadre pe secundă, nu la 60.

Lansarea este iminentă

Alte detalii care pot fi observate în aceste fotografii sunt faptul că vor exista și două accesorii noi pentru GoPro Hero 9 Black: o husă de silicon pentru a proteja camera de zgârieturi la impactul cu solul sau dacă se atinge de alte obiecte, cât și o husă portocalie plutitoare pentru utilizarea în apă. La fel ca în cazul generațiilor precedente, noul Hero 9 va fi de asemenea rezistent la apă și praf fără a fi necesară o husă de protecție.

Având în vedere că seriile GoPro noi se lansează de obicei la începutul toamnei, este posibil ca anunțul GoPro Hero 9 Black să fie foarte aproape.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult