GoPro lansează Hero7 Black, Hero7 Silver şi Hero7 White, trei noi camere de acţiune performante

21.09.2018
GoPro lansează Hero7 Black, Hero7 Silver şi Hero7 White, trei noi camere de acţiune performante

GoPro a anunţat în sfârşit noua sa gamă de camere de acţiune Hero7, după mai multe leak-uri din magazinele partenere, care au afişat imagini promoţionale cu noile produse de câteva săptămâni deja. Vorbim despre trei noi modele de camere de acţiune performante, Hero 7 Black, Hero 7 Silver şi Hero 7 White, care înlocuiesc modelele precedente în ofertă şi încearcă să acopere nevoile tuturor tipurilor de utilizatori.

GoPro Hero7 Black, Silver şi White

GoPro Hero7 Black

Cel mai scump şi mai performant model este noul Hero7 Black, echipat cu un senzor de 12 megapixeli şi cu capabilitatea de a filma în 4K la 60 de cadre pe secundă, 2,7K la 120 de cadre pe secundă şi 1080p la 240 cadre pe secundă. Aceasta oferă la nivel software un nou mod HDR pentru captura foto, stabilizare electronică (HyperSmooth) foarte performantă şi capabilitatea de a porni livestream-uri folosind standardul RTMP, sau prin intermediul Facebook Live. Acesta rămâne singurul model din gamă care beneficiază de micul display monocrom de pe partea din faţă.

Alte avantaje ale lui Hero7 Black faţă de celelalte două modele ar bateria care poate fi scoasă, compatibilitatea cu defuncta dronă Karma, înregistrarea de sunet stereo şi posiblitatea de a conecta microfoane şi de a scoate semnal video prin HDMI. De semenea, captura a 30 de fotografii pe secundă este o premieră pentru camere foto atât de mici, şi este o performanţă de lăudat chiar şi în comparaţie cu unele mult mai mari.

GoPro Hero7 Silver

Pe treapta de mijloc avem GoPro Hero7 Silver, care păstrează câteva dintre funcţiile mai avansate ale lui Hero 7 Black, însă nu toate. Avem filmare 4K la doar 30 de cadre pe secundă, senzor foto de 10 megapixeli cu HDR pentru fotografii, baterie integrată şi doar stabilizare standard. Display-ul de pe partea din faţă dispare, în timp ce majoritatea rezoluţiilor şi framerate-urilor de pe Hero 7 Black sunt absente. Captura în rafală este limitată la 15 cadre pe secundă.

GoPro Hero7 White

Cel mai „modest” model al gamei noi de la GoPro este noul Hero7 White, care înlocuieşte vechiul „GoPro Hero” din gama de anul trecut. Acesta vine cu funcţii nu foarte avansate faţă de acela, cu filmare Full HD şi 2.5K la 60 de cadre pe secundă şi fotografii la 10 megapixeli, dar fără HDR. Ce lipseşte faţă de varianta Silver, pe lângă rezoluţia video, este modulul GPS, în mare parte.

Altfel, toate cele trei modele pot fi folosite în apă la adâncime de până la 10 metri, fără utilizarea unei huse sau carcase speciale, include Wi-Fi pentru conectare la aplicaţia de mobil şi pentru transfer de date şi sunt compatibile cu aceleaşi accesorii.

GoPro Hero7 – Preţ şi data de lansare

Preţul pentru GoPro Hero7 Black este de 430 euro / 2.100 lei, GoPro Hero7 Silver costă 339 euro / 1.600 lei, în timp ce GoPro Hero7 White costă 220 euro / 1.100 lei. Camerele sunt disponibile la pre-comandă pe site-ul GoPro şi în magazinele partenere de specialitate autohtone, iar livrările vor începe cu data de 2 octombrie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video