GoPro Karma s-a lansat şi în Europa

31.03.2017
GoPro Karma s-a lansat şi în Europa

Drona Karma a avut un drum destul de accidentat spre rafturile magazinelor din Europa. După lansarea din toamna trecută din Statele Unite şi retragerea de pe piaţă la scurt timp după apariţie, abia acum clienţii GoPro din Uniunea Europeană pot comanda pe căi oficiale acest produs. Cum era de aşteptat însă, preţul la raft în euro este substanţial mai mare decât cel în dolari, asemeni celorlalte produse din gama Hero ale companiei.

GoPro Karma poate fi acum comandată de pe site-ul oficial al companiei la un preţ care porneşte de la 675,99 euro. Acesta este pachetul de bază, care vine doar cu drona Karma şi telecomanda aferentă acesteia, fără alte accesorii în plus. Pentru 999 euro, drona vine la pachet şi cu accesoriul de stabilizare Karma Grip, compatibil cu toate camerele GoPro începând cu Hero 4.

În comparaţie, versiunea din Statele Unite costă 600, respectiv 800 de dolari, la care se adaugă taxele fiecărui stat în parte. Desigur, există şi pachetul care include drona Karma, stabilizatorul Karma Grip şi o cameră de acţiune GoPro Hero 5, care costă 1.400 de euro în Europa, faţă de 1.100 de dolari în Statele Unite.

Momentan, comenzile pentru drona GoPro Karma sunt disponibile în Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania şi în câteva dintre magazinele retail din aceste regiuni. În următoarele câteva săptămâni, drona va ajunge şi în alte magazine din Uniunea Europeană.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult