Un manager de restaurant a fost concediat după ce și-a filmat, timp de un an, colegele care se schimbau, cu camera ascunsă

09.05.2020
Un manager de restaurant a fost concediat după ce și-a filmat, timp de un an, colegele care se schimbau, cu camera ascunsă

Un manager de restaurant din statul american Texas și-a înregistrat colegele timp de un an cu o cameră ascunsă în încăperea în care acestea se schimbau.
Dispozitivul folosit, care semăna cu un încărcător de telefon, se afla într-o priză din camera respectivă, transmite Kansascity.com.

Camera ascunsă a fost montată într-un restaurant din localitatea Lakeway. Dispozitivul a fost descoperit de o angajată adolescentă, în vârstă de 16 ani.

Când s-a uitat cu atenție la obiect, tânăra a văzut că acesta avea o mică gaură pentru cameră, iar în interior se afla un card de memorie.

Și-a filmat angajatele timp de un an

Fata a predat dispozitivul poliției. Anchetatorii au descoperit că suspectul, Jean-Christophe Barret, care era managerul restaurantului, filmase angajatele timp de un an.

Barret nu știe exact câte femei a înregistrat, dar a admis că unele erau dezbrăcate complet.

Restaurantul și-a cerut scuze pentru incident, la angajați și clienți, și l-a concediat pe manager. Bărbatul urmează să își afle pedeapsa pentru faptele lui.

Din păcate astfel de incidente sunt frecvente. Un electrician a fost condamnat la 60 de zile de detenție după ce a filmat, pe ascuns, o adolescentă de 14 ani cu un iPhone ascuns într-o fantă de aerisire. Jay Magnuson a fost angajat de părinții fetei pentru a lucra la instalația electrică din beciul casei familiei, aflată în localitatea Eagle Mountain din statul american Utah.

În 2016, un poliţist britanic care a folosit o cameră ascunsă pentru a filma pe sub fusta unei tinere a fost condamnat la 14 luni de închisoare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult