Electrician, prins când filma o adolescentă pe ascuns

15.05.2020
Electrician, prins când filma o adolescentă pe ascuns

Un electrician a fost condamnat la 60 de zile de detenție după ce a filmat, pe ascuns, o adolescentă de 14 ani cu un iPhone ascuns într-o fantă de aerisire.

Jay Magnuson a fost angajat de părinții fetei pentru a lucra la instalația electrică din beciul casei familiei, aflată în localitatea Eagle Mountain din statul american Utah.

Citește și VIDEO: A vrut să le arate, în direct, scaunul ei fanilor, dar a uitat ce are sub pat. Tânăra a înlemnit!

După ce adolescenta a ieșit de la duș, a observat un telefon iPhone negru într-o fantă de aerisire din dormitor. Dispozitivul avea camera orientată în direcția ei.

Foto: Utah County Sheriff’s Office

A filmat-o de mai multe ori pe adolescentă

Fata și-a contactat părinții, iar aceștia au anunțat poliția. După ce a fost reținut, Magnuson a recunoscut că a filmat mai multe clipuri în care apărea victima, inclusiv unele în care fata stătea goală în pat. El a spus că le-a șters ulterior.

Citește și: Un manager de restaurant a fost concediat după ce și-a filmat, timp de un an, colegele care se schimbau, cu camera ascunsă

Pe lângă zilele după gratii, electricianul a primit o amendă de 879 de dolari, iar timp de trei ani va fi supravegheat de autorități.

Foto: Pexels

Sursa: Kutv.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult