Electrician, prins când filma o adolescentă pe ascuns

15.05.2020
Electrician, prins când filma o adolescentă pe ascuns

Un electrician a fost condamnat la 60 de zile de detenție după ce a filmat, pe ascuns, o adolescentă de 14 ani cu un iPhone ascuns într-o fantă de aerisire.

Jay Magnuson a fost angajat de părinții fetei pentru a lucra la instalația electrică din beciul casei familiei, aflată în localitatea Eagle Mountain din statul american Utah.

Citește și VIDEO: A vrut să le arate, în direct, scaunul ei fanilor, dar a uitat ce are sub pat. Tânăra a înlemnit!

După ce adolescenta a ieșit de la duș, a observat un telefon iPhone negru într-o fantă de aerisire din dormitor. Dispozitivul avea camera orientată în direcția ei.

Foto: Utah County Sheriff’s Office

A filmat-o de mai multe ori pe adolescentă

Fata și-a contactat părinții, iar aceștia au anunțat poliția. După ce a fost reținut, Magnuson a recunoscut că a filmat mai multe clipuri în care apărea victima, inclusiv unele în care fata stătea goală în pat. El a spus că le-a șters ulterior.

Citește și: Un manager de restaurant a fost concediat după ce și-a filmat, timp de un an, colegele care se schimbau, cu camera ascunsă

Pe lângă zilele după gratii, electricianul a primit o amendă de 879 de dolari, iar timp de trei ani va fi supravegheat de autorități.

Foto: Pexels

Sursa: Kutv.com