meMini, accesoriul pentru garderobă care te ajută să păstrezi clipuri video cu amintirile tale

meMini, accesoriul pentru garderobă care te ajută să păstrezi clipuri video cu amintirile tale

meMini este o cameră video gândită pentru a funcţiona ca şi accesoriu la îmbrăcăminte. Rolul său este de a înregistra tot ce se întâmplă de-a lungul zilei, păstrând numai momentele cu adevărat interesante.

Având camerele video auto drept cele mai apropiate rude, meMini  funcţionează în mod continuu, păstrând în memoria internă numai ultimele 5 minute de înregistrare. Atunci când surprindem un eveniment pentru care dorim să păstrăm înregistrarea nu trebuie decât să apăsăm butonul dedicat prevăzut pe carcasă pentru a adăuga clipul cu rezoluţie 1080p colecţiei de momente salvate anterior.

meMini

Aflată momentan la stadiu de prototip, camera meMini este promisă cu un sistem de prindere magnetic ce nu deteriorează îmbrăcămintea. Uşoară şi cu dimensiuni suficient de reduse pentru a nu deveni incomodă, meMini ar trebui să ofere până la 3 ore de filmare continuă pentru fiecare încărcare a acumulatorului. Presupunând că iniţiativa susţinută în cadrul unui proiect Kickstarter atinge suma de 50000 dolari necesară pentru lansare, camera video meMini va putea fi achiziţionată începând cu luna iunie pentru suma de 170 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult