BBC a transmis, accidental, o scenă jenantă în timpul ştirilor de dimineaţă

Televiziunea britanică BBC a trecut printr-u nou moment jenant după ce a transmis, accidental, o scenă „firbinte” în timpul ştirilor de la ora 10 dimineaţa. În înregistrare se vede clar că în timp ce prezentatoarea vorbeşte, pe un monitor din spatele acesteia o femeie se dezbracă şi rămâne topless.

 

Clipul „sensibil” era urmărit de un coleg al femeii pe computerul său de la serviciu.

Ştirile de la ora 10:00 ale BBC sunt urmărite în medie de 3,8 milioane de telespectatori. Incidentul a provocat un scandal în Marea Britanie, unde contribuabilii sunt obligaţi să plătească o taxă pentru finanţarea BBC. Momentul a fost unul jenant şi pentru prezentatoarea Sophie Raworth, care are un salariu de 200.000 de lire sterline pe an la televiziune de stat.

 

Potrivit unor surse, conducerea televiziunii este foarte supărată după acest incident şi ia în calcul introducerea de filtre pe computerele angajaţilor, care să nu le mai permită să intre pe anumite site-uri. 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult