Când a văzut-o, barmanul de la Starbucks i-a scris „Mesaj secret” pe pahar. Surpriza avută de tânără

20.11.2020
Când a văzut-o, barmanul de la Starbucks i-a scris „Mesaj secret” pe pahar. Surpriza avută de tânără
Foto: TikTok/ashleywilkins28

Mulți barmani de la Starbucks scriu mesaje pe paharele de cafea ale clienților. Uneori e vorba de nume scrise greșit, în alte cazuri de desene hazlii, iar alteori de mesaje secrete controversate.

O utilizatoare de TikTok a prezentat, într-un clip video, mesajul pe care l-a găsit recent pe cafea. Autorul este „Dave”, un barman dintr-un magazin Starbucks.

Citește și: A intrat într-un joc video în VR pentru a se simți bine. Peste câteva momente a întâlnit un bărbat, iar ce a urmat e bizar

Pe paharul tinerei, „Dave” a scris „Mesaj secret” și a desenat o săgeată îndreptată spre partea de jos a acestuia. Când s-a uitat spre partea de jos a paharului, tânăra a putut citi: „Ai grijă. Ești extrem de fierbinte”.

Acest mesaj a fost realizat din textul imprimat pe pahar, care le atrage atenția clienților că se pot arde cu băutura. Barmanul a șters anumite cuvinte și a rămas acest text.

Citește și: Dacă ai acest televizor smart, închide-l imediat și returnează-l dacă mai poți. E terifiant la ce te expui

Clipul video, publicat pe TikTok de utilizatoarea Ashleywilkins28, a devenit viral.

Cei mai mulți utilizatori au considerat că incidentul a fost hazliu. Alții cred că „Dave” a dat dovadă de un comportament nepotrivit.

În ceea ce o privește pe Ashley, ea face parte din primul grup, iar incidentul a distrat-o.

@ashleywilkins28New Level of pick up line! ???‍♀️♬ Happy Laughing – Sound Effect

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult