Când a văzut-o, barmanul de la Starbucks i-a scris „Mesaj secret” pe pahar. Surpriza avută de tânără

20.11.2020
Când a văzut-o, barmanul de la Starbucks i-a scris „Mesaj secret” pe pahar. Surpriza avută de tânără
Foto: TikTok/ashleywilkins28

Mulți barmani de la Starbucks scriu mesaje pe paharele de cafea ale clienților. Uneori e vorba de nume scrise greșit, în alte cazuri de desene hazlii, iar alteori de mesaje secrete controversate.

O utilizatoare de TikTok a prezentat, într-un clip video, mesajul pe care l-a găsit recent pe cafea. Autorul este „Dave”, un barman dintr-un magazin Starbucks.

Citește și: A intrat într-un joc video în VR pentru a se simți bine. Peste câteva momente a întâlnit un bărbat, iar ce a urmat e bizar

Pe paharul tinerei, „Dave” a scris „Mesaj secret” și a desenat o săgeată îndreptată spre partea de jos a acestuia. Când s-a uitat spre partea de jos a paharului, tânăra a putut citi: „Ai grijă. Ești extrem de fierbinte”.

Acest mesaj a fost realizat din textul imprimat pe pahar, care le atrage atenția clienților că se pot arde cu băutura. Barmanul a șters anumite cuvinte și a rămas acest text.

Citește și: Dacă ai acest televizor smart, închide-l imediat și returnează-l dacă mai poți. E terifiant la ce te expui

Clipul video, publicat pe TikTok de utilizatoarea Ashleywilkins28, a devenit viral.

Cei mai mulți utilizatori au considerat că incidentul a fost hazliu. Alții cred că „Dave” a dat dovadă de un comportament nepotrivit.

În ceea ce o privește pe Ashley, ea face parte din primul grup, iar incidentul a distrat-o.

@ashleywilkins28New Level of pick up line! ???‍♀️♬ Happy Laughing – Sound Effect