Câştigă 5.000 de dolari pe lună din clipuri video vândute online

Summers VonHesse este o soţie de militar din armata SUA  şi mama a doi copii. Ea câştigă 5.000 de dolari pe lună postând clipuri online. În înregistrări, femeia apare îmbracată sumar, sexy sau uneori complet dezbrăcată. Bizar este faptul că multe dintre aceste clipuri sunt filmate de soţul ei, cu care tânăra este căsătorită de 8 ani.

 

Înregistrările nu sunt publicate pe site-uri pentru adulţi, ci pe Patreon. Aceasta este o platformă online unde oamenii susţin cu anumite sume de bani persoane care fac diferite lucruri pe internet: clipuri pentru YouTube, streaming de jocuri video etc.

Summers este mama a doi copii, o fetiţă de 5 ani şi un băiat de 2 ani. „Mă bucur că pot contribui şi eu la veniturile casei”, a declarat ea pentru Yahoo! Beauty. VonHesse are peste 100.000 de fani pe Instagram şi se declară mândră de corpul ei după două naşteri.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult