FOTO, VIDEO: „Șobolan” uriaș, descoperit într-o canalizare după ploi

24.09.2020
FOTO, VIDEO: „Șobolan” uriaș, descoperit într-o canalizare după ploi

Lucrătorii care întrețin canalizarea din orsașul Mexico City au făcut o descoperire neașteptată recent: un „șobolan” uriaș.

„Rozătorul” de mari dimensiuni făcea parte dintr-o aglomerare de gunoi de 22 de tone care bloca o secțiune din canalizare. Aceasta s-a înfundat după ploile masive care au căzut în ultima perioadă peste capitala Mexicului.

Angajații companiei care întreține canalele au dat peste obiectul uriaș după un colț. „Animalul” este, de fapt, un obiect de recuzită folosit de Halloween. Acesta a fost luat de ape din depozitul în care se afla, în urmă cu mai mulți ani.

O femeie, numită Evelin López, a revendicat șobolanul, pe care susține că l-a creat de la zero pentru Halloween. Ea a declarat că a încercat să îl găsească mult timp, dar nimeni nu a putut-o ajuta cu informații despre obiect.

„Șobolanul” le-a dat fiori reci pe șira spinării celor care l-au descoperit. Potrivit lor, blana lui pare reală.

Citește și FOTO: „Monstrul” descoperit într-o stație de pompare a apei

Angajații care întrețin canalizările descoperă frecvent obiecte bizare. Un „fatberg” format din grăsime întărită, ulei şi şerveţele umede, a cărei lungime o depăşea pe cea a două autobuze supraetajate, a fost găsit într-o reţea de canalizare, la câţiva metri distanţă de apele mării, într-o staţiune populară din oraşul Devon. Muncitorii au fost nevoiţi să lucreze opt săptămâni pentru a tăia în bucăţi şi a îndepărta „monstrul” de 64 de metri lungime.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult