Iată ce se întâmplă când vecina nu are chef să fie filmată de tine cu drona

Un bărbat şi-a cumpărat o dronă DJI Phantom 4, iar la primul zbor a dus-o desupra curţii unei vecine. Acolo a dat peste o femeie care făcea plajă. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri şi a început să arunce cu obiecte în aparatul de zbor. În loc să ridice drona şi să plece, pilotul a apropiat-o de femeie.

 

Acest lucru s-a dovedit a fi o mare greşeală. După ce a fost lovită cu un obiect, drona s-a prăbuşit în piscină. 

 

 

Incidentul s-a întâmplat după ce anul trecut autorităţile din Marea Britanie au atras atenţia asupra unui fenomen care ia amploare: pe site-urile cu conţinut pentru adulţi apar tot mai multe clipuri şi imagini cu persoane normale suprinse de drone în timp ce fac sex, plajă sau stau dezbrăcate prin casă. Totodată, zeci de femei au depus plângere la poliţie după ce în dreptul geamurilor de la locuinţele lor s-au trezit cu drone. John O’Neill, directorul unei clinici care tratează dependenţa de sex, a declarat că situaţia se va înrăutăţi, în condiţiile în care preţurile dronelor capabile să filmeze la calitate bună sunt tot mai mici. „Trăim într-o lume în care oamenii au multe fetişuri, iar tehnologia le permite să le exploreze”, a declarat el. „Dronele au deschis o nouă lume de oportunităţi pontru voieuri şi perverşi”, a continuat O’Neill.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult