Imaginile transmise pe Snapchat care au dus la suspendarea echipajului unui avion [VIDEO]

Membrii echipajului unui avion aparţinând Air New Zealand sunt anchetaţi după ce şi-au transmis pe Snapchat mai multe imagini şi clipuri video compromiţătoare. 
 
Într-una din imagini pilotul apare în carlingă împreună cu o păpuşă gonflabilă, iar într-un clip una dintre stewardese scuipă apă şi spune: „Aş vrea să pot scuipa aşa pe pasageri”. 
 
 
Cumva, imaginile au ajuns şi pe Facebook, devenind virale. Compania, ai cărei reprezentanţi s-au declarat şocaţi de incident, a deschis o anchetă în care sunt implicaţi toţi membrii echipajului cursei. Unul dintre membrii echipajului nu mai lucrează pentru companie după acest scandal (nu se ştie dacă a fost concediat sau şi-a dat demisia), iar alţi doi au fost suspendaţi până la finalizarea anchetei. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video