Mama unei utilizatoare de Twitch a sfătuit-o pe tânără, pe când era live, să-și țină hainele pe ea

27.04.2020
Mama unei utilizatoare de Twitch a sfătuit-o pe tânără, pe când era live, să-și țină hainele pe ea

TheNicoleT”, o utilizatoare de Twitch, a trecut prin momente jenante când mama ei i-a spus la telefon, pe când era live, să își țină hainele pe ea.

Nicole este populară pe serviciul deținut de Amazon, unde are 55.000 de fani. Tânăra și-a propus ca în ziua respectivă să atragă 300 de noi abonați. Când a atins obiectivul, studenta a sunat-o pe mama ei pentru a-i povesti despre realizarea ei.

La scurt timp după aceea, femeia a sfătuit-o: „Țineți hainele pe tine!”. Telefonul era pe speaker, iar toți cei care se uitau la canalul tinerei au auzit. Jenată, Nicole a reușit să treacă cu bine peste moment, dar momentul a devenit viral pe internet.

Deocamdată, Nicole nu câștigă suficient de mulți bani din Twitch, așa că mai livrează, part-time, pizza. Tânăra studiază jurnalismul la facultate.

 

View this post on Instagram

 

I hit 50K Followers on Twitch!!!! I can’t even believe it, thank you all so much for following me the past 2 years. I’m excited for what is to come. ? Partnership coming soon!! #twitch #gamer #gamergirl

A post shared by TheNicoleT (@n.e.t) on

Mama tinerei „știe ea ce știe”, cum se zice. Multe dintre femeile care fac streaming de jocuri video obişnuiesc să apară în faţa camerei web cu un decolteu generos sau îmbrăcate sumar, pentru a avea o audienţă mai mare, într-o lume dominată de bărbaţi.

Inevitabil, uneori se produc și accidente. Natalia „Alinity” Mogollon, o utilizatoare de Twitch foarte populară, a fost suspendată recent de pe platformă după un accident vestimentar care s-a viralizat. Tânăra și-a arătat un sân, în timpul unei transmisiuni live, pe când încerca să își bage o pernă sub tricou.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video