O vedetă de pe Twitch a fost suspendată după un accident vestimentar – VIDEO

24.04.2020
O vedetă de pe Twitch a fost suspendată după un accident vestimentar - VIDEO

Natalia „Alinity” Mogollon, o utilizatoare de Twitch foarte populară, a fost suspendată după un accident vestimentar care s-a viralizat.

Tânăra și-a arătat un sân, în timpul unei transmisiuni live, pe când încerca să își bage o pernă sub tricou, transmite TheGamer.com.

Imediat ce a realizat gafa făcută, jucătoarea de 30 de ani a șters clipul video, dar nu suficient de repede. Momentul a fost imortalizat de alți utilizatori.

Nu este prima dată când Alinity are probleme pe serviciul de streaming deținut de Amazon. A mai fost suspendată de pe Twitch, iar clipuri video în care pare să își abuzeze pisica i-au adus o mulțime de critici.

Printre titlurile jucate de Alinity pe Twitch se numără Overwatch, The Legend of Zelda: Breath of the Wild sau Mario Kart 8.

Astfel de accidente nu sunt rare pe Twitch, chiar dacă seriviciul nu le tolerează. Multe dintre femeile care fac streaming de jocuri video obişnuiesc să apară în faţa camerei web cu un decolteu generos sau îmbrăcate sumar, pentru a avea o audienţă mai mare, într-o lume dominată de bărbaţi. Astfel, inevitabil, apar şi accidente, unele voite, altele nu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News