Moment jenant petrecut într-o emisiune TV a Fox News

Moment jenant petrecut într-o emisiune TV a Fox News

Un prezentator Fox News a făcut o gafă de proporţii în direct. Greg Gutfeld i-a spus, practic, colegei Kimberly Guilfoyle că îi excită pe telespectatori.

 

În timpul emisiunii „The Five” se discutau legile mai dure anti-migraţie din SUA. Co-prezentatorul Bob Beckel s-a arătat iritat de faptul că spusele lui nu sunt luate în serios. „Plângi. Sună-l pe psihologul taberei tale”, i-a spus atunci Kimberly Guilfoyle. „Sună-ţi croitorul”, i-a replicat Beckel. „Şi o să-i ofer o mărire de salariu”, a continuat femeia, scoţându-şi în evidenţă vestimentaţia.

Atunci a intrat în discuţie celălalt co-prezentator, Greg Gutfeld. „Tu îi oferi Americii o >”, i-a spus el colegei. „Dumnezeule!”, a exclamat Guilfoyle, şocată.

 

 

Incidentul s-a petrecut la puţin timp după ce Fox News s-a despărţit de o altă vedetă, Bill O’Reilly, care a fost acuzat de hărţuire sexuală.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult