Momente uluitoare la o televiziune din România: E șocant ce a pățit, în direct, o invitată

16.12.2020
Momente uluitoare la o televiziune din România: E șocant ce a pățit, în direct, o invitată
Foto: captură de ecran

Uu clip video publicat pe Reddit arată momentul în care pe o invitată la o mare televiziune din România se plimbă gândaci de bucătărie.

„Dr. Ioana Stăncel, expert în sănatate publică, dă un interviu în timp ce pe ea se plimbă gândacii ce colcăie prin studiourile Digi24, iar regia nu face altceva timp de 12 minute decât să încerce unghiuri de cameră din care nu se vede așa clar”, este mesajul publicat pe platformă, alături de înregistrarea video cu momentul.

11 Dec 2020 07:21, Dr. Ioana Stancel expert in Sanatate Publica da un interviu in timp ce pe ea se plimba gandacii ce colcaie prin studiourile Digi24 iar regia nu face altceva timp de 12 minute decat sa incerce unghiuri de camera din care nu se vede asa clar from r/Romania

Mulți oameni au susținut că înregistrarea este trucată, însă, potrivit zvonurilor care circulă pe piață, incidentul este real. Se pare că Ioana Stăncel este cea care a adus gândacii în platou, în haine. Ea și-ar fi cerut scuze la reprezentanții televiziunii pentru incident.

Citește și: Această femeie superbă s-a apropiat de cameră și și-a ridicat puțin fusta. Ce a scos de acolo e uluitor – VIDEO

Alții spun, însă, că gândacii se văd și pe un panou galben din spatele prezentatoarei. „Doamna aia are o stăpânire de sine de fier. Pe panoul ăla galben din spatele prezentatoarei se văd mult mai mulți. Cum pot acești oameni să își lase studiourile în acest hal?”, a comentat „e_bastard”.

Foto: captură de ecran

Regia a fost criticată pentru faptul că nu a întrerupt transmisiunea și pentru că nimeni nu le-a spus prezentatoarei și invitatei ce se întâmplă.

Citește și: O femeie s-a speriat după ce a aflat cauza micilor puncte negre din casa sa

Postarea a dat naștere la discuții aprinse pe grupul r/Romania. Utilizatorii au recomandat chiar și cele mai bune soluții pentru eliminarea gândacilor de bucătărie. „K2000 fratilor, use it!”, este propunerea lui „unmicsiunmujdei”.

Sursa: Reddit

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult