O grădină zoo a dat în judecată o agenţie de publicitate online după ce i-a închiriat un raton

O grădină zoo a dat în judecată o agenţie de publicitate online după ce i-a închiriat un raton

Vara trecută, o grădină zoo din Moscova a închiriat un raton unei agenţii de publicitate, numită Art-Msk. Publicitarii au folosit animalul pentru a realiza o reclamă pentru TV şi internet erotică, în care o tânără îmbrăcată sumar stă pe patul dintr-o cameră de hotel împreună cu ratonul.

 

La aproape un an după filmare, grădina zoo a anunţat că dă în judecată agenţia de publicitate, deoarece animalul s-a schimbat după ce a participat la filmări. Mai mult, cei de la Teatr Zoo susţin că nu au ştiut în ce fel de clip va apărea ratonul Thomas. „Am observat că după ce s-a întors era atras de sânii femeilor”, a declarat un reprezentant al grădinii zoologice. El a adăugat că au fost necesare două-trei luni până când animalul să-şi revină: „Nu mai era fericit. Era trist”.

Managementul Teatr Zoo spun că Art-Msk a dat dovadă de lipsă de etică folosindu-l pe Thomas în reclama respectivă.

 

 

Cei de la agenţie susţin că nu i-au făcut niciun rău animalului şi au publicat pe contul lor un clip video din timpul filmărilor. 

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult