O grădină zoo a dat în judecată o agenţie de publicitate online după ce i-a închiriat un raton

O grădină zoo a dat în judecată o agenţie de publicitate online după ce i-a închiriat un raton

Vara trecută, o grădină zoo din Moscova a închiriat un raton unei agenţii de publicitate, numită Art-Msk. Publicitarii au folosit animalul pentru a realiza o reclamă pentru TV şi internet erotică, în care o tânără îmbrăcată sumar stă pe patul dintr-o cameră de hotel împreună cu ratonul.

 

La aproape un an după filmare, grădina zoo a anunţat că dă în judecată agenţia de publicitate, deoarece animalul s-a schimbat după ce a participat la filmări. Mai mult, cei de la Teatr Zoo susţin că nu au ştiut în ce fel de clip va apărea ratonul Thomas. „Am observat că după ce s-a întors era atras de sânii femeilor”, a declarat un reprezentant al grădinii zoologice. El a adăugat că au fost necesare două-trei luni până când animalul să-şi revină: „Nu mai era fericit. Era trist”.

Managementul Teatr Zoo spun că Art-Msk a dat dovadă de lipsă de etică folosindu-l pe Thomas în reclama respectivă.

 

 

Cei de la agenţie susţin că nu i-au făcut niciun rău animalului şi au publicat pe contul lor un clip video din timpul filmărilor. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult