O radiografie a dezvăluit secretul unei tinere pe care îl ascundea de mama ei

30.10.2018
O radiografie a dezvăluit secretul unei tinere pe care îl ascundea de mama ei

O vizită la secţia de radiologie a creat mai multe bătăi de cap pentru Sydney Allen, de 20 de ani din Florida, Statele Unite. Aceasta a mers împreună cu mama ei pentru a realiza o radiografie, însă imediat ce imaginea a fost afişată pe ecran, secretul său a fost dezvăluit: cele două piercing-uri pe care şi le-a pus în areole au fost imposibil de ascuns.

Povestea celor doi „cercei” a început cu câteva luni în urmă, în luna iunie, când Sydney a primit cadou de la sora sa o vizită la salonul de tatuaje pentru a realiza operaţiunea, însă au decis să ţină acest lucru secret, întrucât s-au temut de reacţia mamei lor. Aceasta este foarte tradiţionalistă şi urăşte tatuajele şi piercing-urile, spune Sydney, dar fiind o zonă destul de intimă, Sydney a crezut că aşa că va reuşi să îşi ascundă „cadoul”.

Din păcate, Sydney suferă de o condiţie numită siringomielie, care permite ţesutului din creier să pătrundă în canalul coloanei vertebrale, cauzând astfel o acumulare de lichid, care ar putea deteriora coloana. Vizita la doctor pentru o radiografie era ceva de rutină pentru ea, iar mama ei a mers mai mult pentru suport moral.

În momentul în care radiografia a fost afişată pe ecran, Sydney şi doctorul au început „să râdă isteric”, conform declaraţiilor ei, însă mama sa nu a fost la fel de impresionată, spunând doar că „vom vorbi despre asta mai târziu”. Până la urmă, aceasta s-a obişnuit cu ideea, mai ales pentru că piercing-urile sunt într-o zonă foarte ascunsă.

Sydney a publicat fotografia pe contul său de Twitter, unde aceasta a devenit virală şi a atras alte fotografii similare de la persoane care suferă de siringomielie şi au piercing-uri în areolă, ajutând astfel la conştientizarea publicului despre această condiţie rară.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult