Un model se revoltă în timpul unei emisiuni live

Femeile frumoase sunt un mare punct de atracţie în emisiunile de divertisment. Deşi probabil ştia ce va urma înainte de a intra în platou, modelul brazilian Rayssa Teixeira şi-a dat seama că nu asta este ceea ce îşi doreşte să facă în viaţă. Astfel când prezentatorul începe să o ungă pe corp cu cremă de protecţie solară într-un mod nu tocmai dezinteresat, Teixeira îi cere să înceteze. Se vede pe faţa ei că este din ce în ce mai nervoasă.

Crezând că glumeşte, acest „Măruţă” din Brazilia a continuat. La scurt timp după aceea tânăra l-a pălmuit, iar apoi a ieşit din platou. „Asta merită aceşti nesimţiţi care-şi câştigă pâinea din bârfe! Nişte bărbaţi adevăraţi cei care prezintă emisiuni de showbiz…”, a comentat cineva pe YouTube.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult