Un nou clip Mannequin Challenge face senzaţie pe internet [NSFW]

Credeam că acesta a fost cel mai tare clip Mannequin Challenge făcut vreodată şi că va fi greu de depăşit. Însă, cei de la Vegas.com au publicat pe YouTube propria „capodoperă”, care este de asemenea foarte bine realizată. De această dată acţiunea (de fapt, nu mişcă nimeni) se petrece într-un clip de striptease din Las Vegas.

 

Mannequin Challenge constă într-un clip video în care persoanele care participă rămând „îngheţate” ca nişte manechine, iar pe fundal rulează de obicei melodia „Black Beatles”, de Rae Sremmurd.

Se crede că fenomenul a fost pornit de studenţi de la Clown University din Jacksonville, Florida, pe 12 octombrie 2016. Fenomenul s-a propagat pe toate reţelele de socializare, iar în astfel de înregistrări au apărut şi multe celebrităţi.

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult