Un şarpe constrictor a murit otrăvit după ce a muşcat de sân o femeie cu implanturi de silicon [VIDEO]

O tânără care a luat un şarpe constrictor în braţe pentru a se poza cu el a fost muşcată de sân de reptilă. Femeia, modelul israelian Orit Fox, a ţipat atunci când animalul a apucat-o de sân şi a văzut că nu îi dădea drumul. Din nefericire pentru şarpe, femeia avea implanturi cu silicon. 
 
După ce reptila a fost despărţită de femeie, medicii i-au făcut lui Fox o injecţie antitetanos. Dar şarpele a fost cel care a ieşit cel mai prost din incident: a murit după câteva zile. Cauza decesului a fost otrăvirea cu silicon. 
 
Orit Fox a admis de-a lungul timpului că are o obsesie legată de operaţiile estetice. Se pare că acestea au şi alte avantaje, deoarece te pot proteja de prădători. 
 
Spre deosebire de alte specii, şerpii constrictori nu sunt veninoşi şi îşi ucid prada după ce se încolăcesc în jurul ei şi o strâng puternic. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult