VIDEO: Momentul când o familie de urși intră pe traseul unui mountain coaster

22.09.2020
VIDEO: Momentul când o familie de urși intră pe traseul unui mountain coaster
Foto: captură din video

Un vizitator al unui parc de distracții din statul american Tennessee a filmat momentul când o ursoaică și puii ei au intrat pe traseul unui mountain coaster.

Eric Zumbrun, în vârstă de 59 de ani, se afla în mountain coaster-ul Rail Runner din cadrul parcului Anakeesta din Gatlinburg. Atunci a văzut familia de urși intrând pe calea de rulare. „Primul lucru la care m-am gândit a fost: Pot opri chestia asta?”, a declarat bărbatul. „Apoi m-am gândit: Pot ieși din chestia asta?”, a adăugat el. Răspunsul lui, la ambele întrebări, a fost „Nu”.

Din fercirire pentru Zumbrun, urșii au trecut peste traseu înainte să ajungă la ei, transmite UPI. Vehiculul respectiv nu poate fi oprit de pasageri.

Citește și VIDEO: Momentul când un booster de rachetă explodează lângă o școală și emană substanțe toxice

Incidentul a fost filmat de un martor și publicat pe TikTok, unde s-a viralizat.

O cursă care poate fi periculoasă

Un reprezentant al Tennessee Wildlife Resources Association a declarat că parcul de distracții nu este obligat, potrivit legilor în vigoare, să instaleze un gard.

Familia de urși este cunsocută de angajații parcului. Potrivit acestora, acesta nu este singurul animal sălbatic care vizitează Anakeesta.

Rail Runner are un traseu cu o lungime de aproape 500 de metri, iar vehiculele cu un singur loc (în care pot fi luați și copii mici) în care stau vizitatorii ating o viteză maximă de 40 km/h.

Rail Runner at Anakeesta! from Anakeesta in Gatlinburg on Vimeo.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult