VIDEO: Momentul șocant când o femeie iese și se plimbă pe aripa unui avion

04.09.2020
VIDEO: Momentul șocant când o femeie iese și se plimbă pe aripa unui avion
Foto: Captură din video

O femeie a fost filmată în timp ce se plimba pe aripa unui avion de pasageri, în Ucraina. Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce aeronava a aterizat. Frustrată de faptul că pasagerii au fost ținuți mai mult decât de obicei în cabină, femeia a deschis ușa de urgență din dreptul aripii.

Incidentul s-a petrecut pe aeroportul din Kiev, potrivit CNN. Avionul, la bordul căreia se aflau femeia și familia ei, venea din Antalya, Turcia.

Martorii spun că persoana, neidentificată, a spus că este „prea cald” și că are nevoie să se răcorească.

În urma acestui incident, femeia nu va ma ai avea voie să zboare niciodată la bordul unui avion al Ukraine International Airlines.

 

View this post on Instagram

 

✈️А що, так можна було?? ✧ Відмічайте нас на фото та в сторіс, а також використовуйте наш хештег ☛ #boryspilchany ?? ⠀ Найкращі фото міста Бориспіль ми опублікуємо ✧

A post shared by ПРО БОРИСПІЛЬ • НОВИНИ • ПОДІЇ (@boryspilchany) on


Un jetpack lângă avion și ursul de pe pistă. Incidente bizare pe bandă rulantă

Este o perioadă în care se întâmplă lucruri ciudate legate de avioanele comerciale.

Zilele trecute, un pilot al companiei aeriene American Airlines a raportat către turnul de control faptul că un „tip în jetpack” a zburat alături de aeronava sa, la 900 de metri altitudine.

Un alt incident ciudat în care a fost implicat un avion s-a petrecut recent în Rusia. O aeronavă de pasageri a trebuit să își amâne aterizarea după ce piloții au văzut un urs pe pista aeroportului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult