VIDEO: O femeie amenință că ucide câinele vecinilor care și-au schimbat parola de la Wi-Fi

06.10.2020
VIDEO: O femeie amenință că ucide câinele vecinilor care și-au schimbat parola de la Wi-Fi

O femeie, furioasă că vecinii din clădire și-au schimbat parola de la rețeaua Wi-Fi, a amenințat-o pe fiica proprietarilor că ucide câinele familiei. Incidentul a fost filmat și publicat pe platforma Reddit.

Femeia a apărut la ușa familiei și a amenințat o adolescentă de 19 ani că va chema poliția dacă nu schimbă înapoi parola așa cum era. „Locuiesc aici! E ilegal. Hai afară să vorbim. Dă-mi nenorocita de parolă la Wi-Fi înainte să fii arestată, tu și mama ta”, țipă femeia.

Agresoarea este iubita fratelui tinerei care primește amenințările, iar cei doi locuiesc într-un apartament din subsolul casei. Familia a încercat de mai multe ori să îi evacueze, dar nu a reușit din cauza pandemiei.

După ce a fost ignorată, femeia a amenințat că ucide câinele familiei, folosind otravă. A spus chiar că știe cum să intre în casă pentru a-i face rău animalului. „Ai două secunde să îmi dai parola la Wi-Fi. Am nevoie de Wi-Fi!”, țipă ea.

Femeia a susținut că nu este ilegal să omori un câine, deoarece „nu este o ființă umană”.

Mai jos puteți vedea clipul video cu incidentul bizar.

Crazy tenant freaking out at the front door over changing the Wi-Fi password. from r/PublicFreakout

CITEȘTE ȘI:

Parola Windows 10 poate fi furată cu ajutorul temelor de interfață

Producătorii de gadgeturi ar putea fi obligați prin lege să seteze o parolă unică pentru fiecare dispozitiv

Cum se schimbă parola în Windows 10

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult