VIDEO: Un leopard a tras sperietura vieții în timp ce bea apă

13.07.2020
VIDEO: Un leopard a tras sperietura vieții în timp ce bea apă

Reflexele unui leopard au fost puse la încercare după ce felina a fost speriată de un alt leopard în timp ce bea apă.

Incidentul amuzant a fost surprins de o cameră video cu senzor de mișcare, montată în Hoedspruit Wildlife Estate din Africa de Sud.

Leopardul care bea apă s-a speriat atât de tare de animalul care a venit din spate încât a sărit ca un arc în sus, iar cealaltă felină a fugit și ea în întuneric.

Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare de Gillian Leigh Soames, care deține pagina „Latest sightings – Kruger” de pe Facebook.

Nu a știut că este fratele lui

Cei doi leoparzi sunt frați de 11 luni, potrivit femeii.

„Este hazliu! Exact ca două pisici obișnuite”, a comentat un fan al paginii. „Dumnezeule, cât de sus poate sări un leopard?”, a întrebat altcineva.

Hoedspruit Wildlife Estate este un domeniu situat lângă Parcul Național Kruger. Ochiul de apă la care au mers leoparzii se află în grădina familiei Soames. Potrivit lui Gillian, leoparzii vin acolo cam de două ori pe săptămână.

Pentru cei care doresc să vadă de aproape aceste feline în Parcul Național Kruger, o companie va deschide un hotel într-un tren oprit pe un pod din rezervație.

Hotelul, numit Kruger Shalati: The Train on the Bridge, este construit pe Podul Selati de peste Râul Sabie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video