Prima cameră outdoor Wyze filmează la calitate Full HD și costă 40 de dolari

24.06.2020
Prima cameră outdoor Wyze filmează la calitate Full HD și costă 40 de dolari

Wyze, producătorul unora dintre cele mai apreciate camere de supraveghere ieftine, a lansat primul său model outdoor.

Wyze Cam Outdoor oferă, la fel ca și alte produse din portofoliul producătorului, caracteristici tehnice foarte bune pentru prețul său, care este de doar 40 de dolari. Camera filmează la calitate Full HD (1.080p), oferă zoom optic 8x și include card micro-SD de 32 GB.

Camera este wireless, iar bateria are o autonomie de până la șase luni la o încărcare completă.

Poate fi folosită și offline, în călătorii

Wyze Cam Outdoor este rezistentă la apă și poate funcționa în condiții extreme.

Producătorul oferă și un modul de călătorie, care îi permite camerei să filmeze offline. Astfel, dispozitivul poate fi luat în drumeții sau în camera de hotel, în timpul concediilor.

Pentru o perioadă limitată de timp, Wyze vinde un pachet, la prețul promoțional de 50 de dolari, care include: camera, stația de bază, adaptor pentru stația de bază, cablu Ethernet, cablu de încărcare USB și un sistem de prindere.

Fondată în 2017 de foști angajați ai Amazon, compania Wyze oferă acum un portofoliu diversificat de produse, care include, pe lângă camere de supraveghere, brățări de fitness, becuri, încuietori sau prize inteligente.

CITEȘTE ȘI:

Hikvision, SenseTime şi alte companii chineze de AI supraveghere intră pe Entity List. Nu mai pot colabora cu partenerii din SUA.

Camere de supraveghere video vândute pe piaţa second hand, folosite pentru a filma pe ascuns noii proprietari

Veşti proaste pentru infractori: Fujifilm lansează camera de supraveghere care te vede de la 1 km

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult