HyperX extinde gama FURY şi lansează noi module de memorie DDR4

02.09.2015
HyperX extinde gama FURY şi lansează noi module de memorie DDR4

HyperX, divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, a extins gama FURY de module de memorie de înaltă performanţă cu noi modele DDR4 optimizate pentru familia de procesoare Skylake de la Intel.

„Noile memorii HyperX se adresează celor pasionaţi de tehnologie care vor să aibă parte de performanţe ridicate. Funcţionalitatea plug-and-play disponibilă pentru HyperX FURY DDR3L şi HyperX Impact DDR4 SO-DIMM este recomandată pentru a spori performanţele sistemului utilizatorilor”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

HyperX FURY DDR3L

Optimizate pentru consum redus de energie şi mai puţină căldură degajată, memoriile HyperX FURY DDR3L rulează la un voltaj scăzut de doar de 1.35V. Noile memorii sunt disponibile la frecvenţe de 1600MHz şi 1866MHz şi în kit-uri de două unităţi dual-channel cu capacitatea de 8GB sau 16GB, precum şi în module de 4GB şi 8GB. Seria HyperX FURY DDR3L are capabilităţi Plug-and-Play (PnP), simplificând aplicarea procedeului de overclocking.

Simultan, HyperX a lansat şi primul DDR4 SO-DIMM HyperX Impact din portofoliu, un modul de memorie pentru notebookuri, PC-uri de mici dimensiuni şi sisteme All-in-One. Noul produs este disponibil la frecvenţe cuprinse între 2133MHz şi 2666MHz, sub forma unor kit-uri dual channel de 8GB şi 16GB, dar şi ca module de 4GB sau 8GB.

HyperX Impact DDR4 SO-DIMM

Uşor identificate după logo-ul HyperX şi radiatorul asortat cu PCB-ul de culoare neagră, noile module de memorie vor putea fi achiziţionate din magazinele de profil din ţara noastră.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult