In Win H-Tower, o carcasă pentru PC-uri de lux

Controlată de la distanţă cu ajutorul unei aplicaţii pentru tabletă, H-Tower foloseşte un sistem automat pentru a se deschide şi închide. Carcasa integrează lumini personalizabile şi un sistem cu laser pentru protecţia utilizatorilor.

Unic pentru o carcasă PC ce nu este destinată folosirii în mediu industrial, In Win H-Tower dispune de automatizări cu acţionare de la distanţă şi sisteme de protecţie cu senzori laser. În loc de simple capace din tablă şi şuruburi demontate manual, carcasa H-Tower se deschide precum petalele unei flori la comanda iniţiată de o aplicaţie pentru tabletă. Pentru un impact vizual şi mai puternic întreg şasiul carcasei este rotit la unghi de 45°, permiţând accesul facil la componentele instalate în interior. În cazul de faţă avem de-a face cu o configuraţie de top compusă dintr-o placă de bază ROG Rampage V Extreme, placă video ROG Poseidon GTX 980, procesor Intel Core i7 5960X, 32GB memorie RAM DDR4 şi sursă de alimentare In Win Commander de 800W. Piesa de rezistenţă este însă kit-ul de răcire cu apă produs Bitspower şi personalizat cu racorduri exclusiv metalice, acoperite cu finisaj cromat.

In Win H-Tower - click pentru mai multe imagini

Realizată cu un şasiu din oţel şi acoperită panouri din aluminiu şlefuit, In Win H-Tower este o carcasă pentru cei care apreciază factorul Bling şi dispun de un buget pe măsura pretenţiilor, oricât de excesive ar fi. În cazul de faţă, vorbim despre un preţ de aproximativ 1000 dolari, plătit pentru o carcasă ce va fi disponibilă în serie limitată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult