Lidl va vine un produs util pentru cei care lucrează stând în pat sau pe canapea

21.10.2022
Lidl va vine un produs util pentru cei care lucrează stând în pat sau pe canapea

Lidl va vinde, săptămâna viitoare, un dispozitiv util pentru cei care folosesc laptopuri, tablete sau smartphone-uri în timp ce stau în pat sau pe canapea.

Joi, 27 octombrie, intră în oferta magazinelor companiei o măsuță multifuncțională Mebus. Aceasta poate susține laptopuri, tablete sau smartphone-uri. Dispozitivul poate fi folosit pentru productivitate, gaming sau urmărirea de filme și seriale.

Măsuța are sertar în lateral, picioare pliabile, suport pentru pix / stilou și suport pentru pahar.

Lidl
Măsuța Mebus care va fi disponibilă la Lidl.

O gaură disponibilă în suportul pentru tablete și smartphone-uri permite încărcarea acestor dispozitive atunci când acestea sunt așezate pe măsuță.

Pliat, dispozitivul are dimensiunile 60 x 40 x 4,5 cm, iar deschis dimensiunile 60 x 40 x 26 cm. Greutatea este de aproximativ 2 kg. Colțurile picioarelor sunt acoperite cu un material moale pentru a nu deteriora suprafețele pe care este așezată măsuța, iar blatul este realizat din MDF.

Modelul vândut de Lidl poate fi folosit inclusiv pentru servirea micului dejun în pat. Dispozitivul va avea prețul promoțional de 60 de lei. La eMAG, un produs similar costă 90 de lei. Modelul respectiv nu are, însă, sertar lateral.

Un produs similar cu cel care va fi disponibil la Lidl este disponibil la CatMobile.ro la prețul de 90 de lei.

Citește și:

Televizor, alte electronice și accesorii, disponibile joi la Lidl. Preț și caracteristici

3 produse populare din oferta Dedeman, disponibile cu preț redus

Avalanșă de produse auto pentru sezonul rece, la Kaufland. Prețuri și disponibilitate

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult