3 produse populare din oferta Dedeman, disponibile cu preț redus

20.10.2022
3 produse populare din oferta Dedeman, disponibile cu preț redus
Foto: Shutterstock

Dedeman a publicat, pe site-ul său, noi produse care beneficiază de reduceri de preț, iar printre acestea se numără unele populare, cu recenzii pozitive primite de la clienți.

Un releu de protecție pentru tensiune DigiTOP, cu priză, poate fi achiziționat la Dedeman pentru 119 lei (față de 134 de lei înainte). Acesta poate fi folosit pentru a proteja electronicele pe timp de furtună sau în locurile în care rețeaua de electricitate nu este stabilă.

Releul deconectează și pornește automat tensiunea în cazul în care aceasta urcă dincolo de limitele admise. Limitele admise și timpul de întârziere sunt stabilite de utilizator din butoanele fizice ale releului.

Un redresor pentru acumulatori auto marca Absaar, compatibil cu baterii de 12 sau 24 V (plumb-acid, gel, AGM), este disponibil la prețul de 199 de lei, redus de la 212 lei. Dispozitivul are dimensiunile 30 x 18.5 x 7,2 cm și greutatea de 821 de grame.

Dedeman
Redresorul auto Absaar disponibil la Dedeman.

Informațiile sunt afișate pe un display LCD. Redresorul poate încărca baterii cu capacitate maximă de 180 Ah.

Un alt produs popular disponibil cu reducere este compresorul auto Profi 10945R. Aparatul are afișaj digital și se decuplează automat atunci când ajunge la presiunea optimă. Timpul de umflare pentru o anvelopă de 2,3 bari este de aproximativ 3 minute.

Compresorul include lanternă cu LED-uri și mai multe adaptoare, inclusiv pentru umflarea de mingi și saltele gonflabile. Produsul are prețul de 149 de lei, redus de la 164 de lei.

Foto: Dedeman.ro

Citește și:

Lidl va vine un produs util pentru cei care lucrează stând în pat sau pe canapea

Avalanșă de produse auto pentru sezonul rece, la Kaufland. Prețuri și disponibilitate

Top favorite la eMAG: 3 produse cu raport calitate preț foarte bun și rating ridicat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult