MSI prezintă un nou sistem All-in-One PC, cu procesor AMD APU

06.09.2012
MSI prezintă un nou sistem All-in-One PC, cu procesor AMD APU

Cu design minimalist şi elegant, MSI Wind Top AE2051 pune la dispoziţie un ecran multi-touch de 20 inch, alăturat noii platforme AMD Brazos 2.0, cu procesor E2-1800 APU şi grafică Radeon HD 7340.

MSI Wind Top AE2051

Pe carcasa de forma unui monitor ceva mai voluminos găsim doi conectori USB 2.0 şi încă doi USB 3.0, dintre cere unul suportă tehnologia MSI Super Charger, pentru încărcarea cu până la 40% mai rapidă a gadget-urilor preferate, indiferent dacă PC-ul este pornit sau nu. Mai sunt oferite o ieşire HDMI pentru vizionarea colecţiei de filme pe ecranul unui televizor LCD, respectiv intrare HDMI pentru conectarea unei surse externe de semnal video şi folosirea sistemului ca şi monitor tradiţional.

Noul sistem All-in-One PC este livrat împreună cu aplicaţiile Smart Media Link şi Smart Sync, create pentru a profita de avantajele tehnologiilor cloud. Cu Smart Media Link putem reda filme, muzică şi fotografii către orice dispozitiv compatibil DLNA, folosind conexiune WiFi sau reţeaua LAN. MSI Smart Sync permite sincronizarea datelor importante, cum ar fi lista de contacte şi calendarul Outlook, colecţia de poze, melodii, documente text şi fişiere bookmark, între sistemul All-in-One PC şi telefonul mobil, sau alte PC-uri pe care le folosim. MSI Quick Fix este o aplicaţie ce automatizează sarcinile de mentenanţă ale PC-ului, cum ar fi instalarea celor mai noi drivere şi pachete de actualizare, precum şi remedierea problemelor care pot apărea în folosirea de zi cu zi.

MSI Wind Top AE2051

Ecranul touch cu rezoluţie 1600×900 pixeli şi sursă de lumină LED este numai bun pentru filme şi multimedia, dar şi noua interfaţă pentru ecrane touch pusă la dispoziţie utilizatorilor Windows 8. Pentru moment, MSI livrează noul Wind Top AE2051 doar cu licenţă Windows 7 Home Premium 64 bit. Configuraţia mai oferă 4 GB memorie RAM DDR3, hard disk de 500 GB, Card Reader 6-in-1 şi inscriptor CD/DVD, alături de webcam şi microfon pentru sesiuni de videoconferinţă. Amatorii de programe TV au la dispoziţie şi un Tuner TV, oferit ca dotare opţională. Accesul la reţea este asigurat prin conexiune WiFi N şi Gigabit Lan.

MSI Wind Top AE2051 - vedere spate

Noul MSI Wind Top AE2051 este aşteptat în magazinele europene începând din a doua săptămână a lunii septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult