NVIDIA anunţă GeForce GTX 1070 Ti, o alternativă low-cost pentru modelul GTX 1080

NVIDIA anunţă GeForce GTX 1070 Ti, o alternativă low-cost pentru modelul GTX 1080

Venind ca un răspuns la seria de acceleratoare grafice Radeon RX VEGA, NVIDIA anunţă GeForce GTX 1070 Ti, ca parte a seriei de plăci grafice construite pe arhitectura Pascal. Pregătite pentru lansare în data de 2 noiembrie, plăcile video GeForce GTX 1070 TI oferă un nivel de performanţă superior modelului GeForce GTX 1070, la un preţ recomandat de 2.200 lei.

GeForce GTX 1070 Ti promite o marjă considerabilă pentru optimizarea performanţelor folosind procedeul de overclocking. Partenerii NVIDIA – ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY şi Zotac – au construit plăci video cu sisteme de răcire şi etaje de alimentare care le permit jucătorilor să depăşească specificaţile standard.

Disponibil la precomandă începând de astăzi, GeForce GTX 1070 Ti foloseşte un GPU cu 2432 nuclee şi 8 GB de memorie GDDR5, care rulează la 8Gbps pentru o lăţime de bandă totală de 256 GB/s. Consumul de energie estimat la 180W poate fi explicat prin frecvenţele de funcţionare crescute aproape la nivelul unui GTX 1080, reflectând un nivel de performanţă apropiat. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult