Oppo Find X6 apare în primele imagini reale. FOTO

13.01.2023
Oppo Find X6 apare în primele imagini reale. FOTO

Ne-am fi așteptat să vedem deja un anunț pentru Oppo Find X6, seria de flagship-uri a producătorului chinez, însă compania nu pare că se grăbește. Știm deja din diverse leak-uri ce ar trebui să ofere modelele din această gamă, însă nu prea avem informații despre design-ul telefoanelor. O serie de fotografii spion cu ceea cea pare a fi un Oppo Find X6 a fost publicată pe Weibo, rețeaua de socializare din China, oferind astfel primele detalii despre design-ul telefoanelor.

Find X6 va avea un modul de cameră imens

Oppo Find X6 ar putea fi foarte diferit față de modelul X5 Pro de anul trecut, în termeni de design. Pe de-o parte, modulul de cameră ieșit subtil în relief folosind sticlă foarte elegant curbată, va fi cel mai probabil înlocuit cu unul mai „tradițional”. Totuși, camera foto pare să fie mult mai impotantă pe acest model decât pe cel de anul trecut. Asta pentru că un modul de cameră mare, de formă pătrată și acoperit integral cu sticlă, iese în relief pe spate și ocupă cam întreaga parte de sus a dispozitivului,

Acesta pare să măstoare cam 1/3 din dimensiunea capacului de pe spate. Cel mai probabil, spațiul mare este necesar pentru a găzdui un senzor de 1” și lentila de care acesta are nevoie pentru a oferi performanță ridicată.

oppo find x6 camera

Apoi, mai putem observa din aceste imagini că Oppo nu renunță la marginile curbate pentru flaghsip-ul său. Oppo Find X6 este echipat cu un ecran OLED cu margini care se prelungesc pe laterală.

Specificațiile scăpate pe internet sugerează că modelul Find X6 Pro va fi echipat cu Snapdragon 8 Gen 2, în timp ce Find X6 standard va folosi Snapdragon 8+ Gen 1. Camerele vor fi însă similare între modele: 50 megapixeli pe senzor de 1” cu obiectiv f/1.8 și OIS pe camera principală, 50 megapixeli ultrawide și 50 megapixeli pentru camera cu zoom.

sursa: Weibo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News