Pixel 8 Pro apare în primele imagini neoficiale. Ar putea fi un „flagship de medie”

15.03.2023
Pixel 8 Pro apare în primele imagini neoficiale. Ar putea fi un „flagship de medie”

OnLeaks, unul dintre cei mai cunoscuți „leakeri” de smartphone-uri, a publicat primele imagini cu ceea ce pare a fi Google Pixel 8 Pro. Se apre că design-ul seriei de până acum, care folosea colțuri ceva mai „ascuțite”, va fi înlocuit cu unul mai rotunjit, care aduce aminte de modelele de bază ale seriei Galaxy S23. Ecranul este mult mai curbat la colțuri și pare că și spatele este mai rotunjit la margini, probabil pentru un plus de confort în utilizare.

Pixel 8 Pro ar putea fi livrat cu un ecran plat de dimensiuni mai mici

Sunt puține șanse ca această imagine să nu fie bazată pe informații corecte, întrucât majoritatea randărilor 3D publicate de OnLeaks s-au dovedit a fi bazate pe planuri reale. De altfel, acest model are detalii extrem de fine incluse, ceea ce sugerează că nu avem de a face cu un simplu render 3D bazat pe planurile unei huse, ci mai degrabă pe imagini reale cu telefonul.

Acest model vine cu un sistem de camere similar cu cel de pe modelele anterioare, integrat într-un „vizor” orizontal pe partea din spate, cu trei senzori și trei obiective (ultra-wide/wide/zoom). Pe dreapta sunt amplasate un blitz și un senzor 3D pentru calcularea adâncimii, care poate ajuta atât la modul portret, cât și la focalizare corectă în condiții de iluminare slabă.

Butoanele de pe laterala din dreapta sunt cel puțin ciudate, întrucât sunt poziționate cam jos față de ceea ce vedem pe smartphone-uri în general.

Acest leak dezvăluie și faptul că Google Pixel 8 Pro va folosi un ecran cu diagonală de 6,52”, mai mic decât cel de 6,7” de anul trecut de pe 7 Pro. Astfel, apare posibilitatea ca acesta să devină un model de medie, peste Pixel 8 „standard”, dar sub un model Pixel 8 „Ultra”, care ar putea pentru prima dată să intre în oferta Pixel. Un alt detaliu interesant care sugerează că acesta nu va fi un flagship de top, este ecranul plat. Cel mai probabil un Pixel 8 Ultra va fi livrat cu un ecran curbat la margini, așa cum au fost și Pixel 6 Pro și 7 Pro anterior.

Anunțul seriei Pixel 8 este așteptată la Google I/O în luna mai a acestui an.

sursa: Smartprix

Urmărește Go4IT.ro pe Google News