Kaufland: Produse interesante, utile sau inedite din oferta actuală a lanțului de magazine

29.06.2021
Kaufland: Produse interesante, utile sau inedite din oferta actuală a lanțului de magazine

Kaufland are noi oferte, valabile în perioada 28 iunie – 4 iulie. Printre acestea se numără dispozitive care ar putea fi interesante pentru cititorii noștri.

Un răcitor de aer are prețul promoțional de 100 de lei. Dispozitivul vine cu cablu USB cu lungime de 1,9 metri și are rezervor de apă cu capacitate de 750 ml. Produsul beneficiază de garanție extinsă de 3 ani.

Retailerul german vinde, în această perioadă, un coș termo pentru cumpărături, cu mânere și cadru din aluminiu. Dispozitivul are dimensiunile 48 x 27,5 x 26 cm, capacitate de 21 litri și suportă o greutate maximă de 15 kg. Coșul costă, promoțional, 30 de lei.

Citește și: Produse auto, pentru grădină și călătorie disponibile acum la Lidl

Un cuptor cu microunde, marcă proprie Switch On, este oferit la prețul promoțional de 199,90 de lei. Aparatul are putere de 700 W și capacitate de 17 litri.

Un ceas de mână pentru femei, marca MEBUS, are prețul de 40 de lei.

Kaufland vinde un dispozitiv inedit și ieftin, pentru grătar

Inedită, în oferta actuală a Kaufland, este suflanta pentru grătar cu manivelă. Dispozitivul costă 6 lei. Tot pentru grătar este disponibil un termometru digital, cu ecran LCD. Dispozitivul costă 30 de lei.

Retailerul oferă, de asemenea, două capcane pentru dăunători, una împotriva insectelor și alta care înlătură rozătoarele. Acestea costă 100 de lei, respectiv 129,90 lei. Potrivit producătorului, capcanele nu folosesc substanțe chimice.

Pentru meșteri, Kaufland vinde un fierăstrău pendular, marca My Project, la prețul de 119,90 lei. Aparatul are putere de 850 W, oferă unghiuri de tăiere cuprinse între 0 și 45 de grade și include diverse accesorii. Produsul beneficiază de garanție de 3 ani.

Sursa: Kaufland.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult