Produse auto, pentru grădină și călătorie disponibile acum la Lidl

28.06.2021
Produse auto, pentru grădină și călătorie disponibile acum la Lidl
Foto: Shutterstock

Retailerul Lidl are noi produse în ofertă începând de luni, 28 iunie. Printre acestea se numără accesorii auto, pentru călătorie și dispozitive pentru grădină.

Interesant reste computerul pentru irigații, marca Parkside, disponibil în magazinele companiei. Dispozitivul costă 80 de lei și oferă șase orare de irigare care pot fi modificate. Durata de irigare este cuprinsă între 1 minut și 10 ore. Aparatul funcționează cu baterii și beneficiază de rezistență medie la apă (certificare IPX4).

Tot pentru curte util ar putea fi reflectorul solar cu senzor de mișcare Livarno Lux, care costă 40 de lei. Încărcat complet dispozitivul are o autonomie de maxim 8 ore. Aparatul oferă rezistență medie la praf și apă (IP44). Cablul care leagă panoul solar de reflector are o lungime de 2,5 metri.

Inedită este, în oferta actuală, sticlă cu distribuitor de apă Zoofari, pentru animale. Aceasta are capacitate de 500 ml, costă 20 de lei și este disponibilă în trei culori: negru, roșu și albastru.

Un alt produs interesant disponibil acum la Lidl este o barcă gonflabilă, pentru trei persoane. Aceasta costă 249 de lei și include o pereche de vâsle din aluminiu. Barca, marca Crivit, are dimensiunile 272 x 130 x 56 cm și poate suporta o greutate maximă de 250 kg.

Ce produse intră joi în oferta Lidl

Începând de joia viitoare, Lidl va vinde un rucsac cu protecție anti-furt și port USB, la prețul de 120 de lei. Produsul este inspirat de deja celebrul „Bobby” de la XD Design. Modelul respectiv costă, însă, peste 400 de lei. Clona de la Lidl este oferită sub marca Topmove și are, în plus față de Bobby, buzunare suplimentare și protecție RFID pentru carduri.

Va fi disponibilă și o geantă de umăr anti-furt, cu protecție RFID, la prețul de 40 de lei. Aceasta va fi disponibilă în trei versiuni, cu forme diferite.

La categoria auto va fi disponibil, tot începând de joi, un kit hands-free Bluetooth pentru mașină. Dispozitivul se prinde de parasolarul automobilului și are o autonomie, pentru convorbiri, de până la 10 ore. Kit-ul, marca SilverCrest, are două butoane mari pentru volum, unul pentru preluarea/încetarea apelurilor și un difuzor. Prețul va fi de 70 de lei.

Un alt gadget auto util pe care Lidl îl va vinde, începând cu 1 iulie, este un încărcător SilverCrest care oferă încărcare rapidă. Dispozitivul va veni cu cablu spiralat și cu două adaptoare, pentru mufe USB-C și mini-USB. Cablul va avea, întins, o lugime de 1,1 metri. Încărcătorul va fi vândut la prețul de 20 de lei.

Cei care se pregătesc să călătorească cu avionul vor putea cumpăra un cântar de mână pentru bagaje, Crivit, la prețul de 25 de lei. Dispozitivul suportă o greutate maximă de 50 kg.

Tot în avion ar putea fi utile dopurile pentru urechi pe care le va vinde Lidl. Vor fi disponibile mai multe modele, la prețul de 14 lei setul.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Produse interesante, utile sau inedite din oferta actuală a Kaufland

Selecție de produse de gaming interesante oferite la promoție de Altex în acest moment

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult