Sony Micro Vault MACH – stick USB de curse

19.01.2012
Sony Micro Vault MACH - stick USB de curse

Prezenţa porturilor USB 3.0 pe noile calculatoare ar trebui să-i convingă pe utilizatori să se gândească la stick-uri USB noi. Sony vine cu o soluţie tentantă din perspectiva vitezelor care se pot obţine la citire şi la scriere. Noua serie Micro Vault MACH include modele cu 16 GB, 32 GB şi 64 GB, capacitate de memorie flash protejată de o carcasă din aluminiu. Conectorul USB se retrage în carcasă, iar conectarea şi transferul sunt indicate printr-un LED.

Sony Micro Vault MACH - cu carcasa din aluminiu

Principalul punct forte al stick-urilor USB este viteza de transfer pe portul USB 3.0. De obicei, viteza maximă este atinsă cu stick-ul cu capacitatea cea mai mare. În cazul nostru, Micro Vault MACH de 64 GB se laudă cu 120 MB/s la citire şi 90 MB/s la scriere. Este de aşteptat ca modelele cu capacitate mai mică să vine cu performanţe ceva mai modeste.

Sony Micro Vault MACH - conectorul se retrage în carcasă

Stick-urile USB Sony Micro Vault MACH vin cu o garanţie de cinci ani, un lucru ce nu trebuie trecut cu vedere. Ele vor avea în memorie două aplicaţii: File Rescue şi x – Pict Story. Prima este foarte importantă, deoarece permite recuperarea fişierelor şterse din greşeală. Cu a doua se pot realiza prezentări foto folosind imaginile stocate pe stick. Preţurile pentru seria Micro Vault MACH de la Sony nu au fost anunţate, însă avem o presimţire că nu vor accesibile.

Sony Micro Vault MACH - LED-ul de stare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News