Trei dispozitive smart la reducere, în oferta Auchan. Smartphone Android la doar 259 lei

14.03.2023
Trei dispozitive smart la reducere, în oferta Auchan. Smartphone Android la doar 259 lei

Săptămâna aceasta, Auchan are listate pe site câteva dispozitive smart la prețuri foarte bune, esențiale pentru fiecare gospodărie. Fie că ești în căutarea unui televizor smart, a unui telefon cât mai ieftin sau a unui cântar de baie care se conectează la smartphone, ofertele de reducere de pe site-ul hipermarket-ului ar trebui să asigure cel mai bun preț al momentului.

Dispozitive esențiale în orice gospodărie, la reducere în Auchan

Cântarul smart de baie Qilive 36465, în varianta pe negru, este disponibil la doar 87,92 de lei, față de 109,90 lei, cât costă la preț întreg. Avem astfel parte de o reducere de 20% la un dispozitiv indispensabil pentru acasă. Sigur, este puțin mai scump decât un cântar obișnuit, non-smart, dar acesta se conectează prin Bluetooth la smartphone și poate înregistra astfel fiecare cântărire în parte pentru a realiza un istoric pe zile.

Cântarul are o aplicație de mobil care înregistrează aceste date, iar datele pot fi sincronizate cu aplicațiile de Health din telefoane cu iOS sau Android. Cântarul promite rezistență până la 180 kg, deci este bun pentru oricine, fie că încerci să îți menții greutatea sau încerci să scapi de kilogramele în plus.

De mult nu am mai văzut un telefon atât de ieftin precum modelul Alcatel 1 listat pe site-ul Auchan. Acesta costă doar 259 de lei și este redus de la un preț întreg de 299 lei. Acesta este un model de bază, cu 1 GB memorie RAM și 8 GB stocare , ecran de 5” și o baterie destul de mică, la 2.000 mAh. Aceste componente sunt însă de ajuns pentru sistemul de operare Android 11 Go Edition, care este mult mai puțin pretențios cu cerințele hardware și rulează aplicații în variante mai simple.

Acest telefon este recomandat în special pentru persoane mai puțin tehnice, care nu au nevoie de toate capabilitățile avansate ale unui smartphone. De asemenea, acesta ar putea fi un model bun pentru primul telefon al unui copil, pentru a învăța cum să folosească un telefon. Iar dacă se strică, pentru că nu a avut mare grijă de el, nu-ți pare foarte rău, pentru că a costat mai puțin decât o pereche de pantofi sport.

Auchan are încă un televizor smart ieftin în oferta sa, foarte bun pentru a fi pus într-o cameră mică sau în bucătărie. Modelul TCL 32S6200, cu rezoluție HD și diagonală de 32”/80cm, vine echipat cu difuzoare stereo de 10w fiecare, două port-uri HDMI, un port Ethernet, un USB și un jack. Acesta este echipat și cu sistemul de operare Android TV, deci va avea acces la cele mai populare servicii de streaming video, precum YouTube, Netflix, Disney+ sau Amazon Prime. Acest model costă 699 lei, fiind redus de la 799 lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News