Unboxing neobișnuit pentru Nothing Phone (2a) pe străzile din Londra – VIDEO

29.02.2024
Unboxing neobișnuit pentru Nothing Phone (2a) pe străzile din Londra - VIDEO

Campania de teasing a lui Nothing pentru Phone (2a) continuă, iar ultima rundă care menține hype-ul ne oferă un unboxing neobișnuit al dispozitivului.

Companiei Nothing îi place să zguduie piața cu dispozitive care oferă caracteristici exclusive – cum ar fi interfața Glyph – la prețuri mult mai mici decât v-ați aștepta. Nothing Phone 2 costă doar 540 de lire sterline (aproximativ 640 de euro) pe piața din UK, ceea ce este mult mai ieftin decât flagship-urile de la Apple sau Samsung.

Acum, firma de tehnologie a revenit cu un alt smartphone care face capul de afiș și care arată puțin diferit de rivalii săi.

„Unboxing” Nothing Phone (2a) în Londra

Viitorul Phone (2a) va fi dezvăluit oficial în cadrul unui eveniment de lansare ce va avea loc pe 5 martie, dar pentru a crea un pic de entuziasm înainte de marele eveniment, Nothing a oferit fanilor o privire de ansamblu asupra a ceea ce va urma.

Echipa de marketing a Nothing a plasat vizualuri cu Nothing Phone (2a) prin toată Londra, iar unul din ele prezintă noua cameră a dispozitivului și o interpretare folosind realitatea augumentată a dispozitivului în cutia sa.

Aceasta este prima previzualizare oficială al telefonului (2a) de la Nothing, chiar dacă am văzut deja câteva randări care au confirmat designul general al dispozitivului. Se pot vedea camerele duble centrate și cele trei zone de lumini Glyph de pe spate. Se pare, de asemenea, că Phone (2a) nu va beneficia de încărcare wireless, deoarece nu vedem o bobină de încărcare rotundă.

Specificațiile complete și prețurile vor fi dezvăluite săptămâna viitoare, dar este probabil ca Nothing Phone (2a) să fie mai ieftin. Având în vedere că Nothing Phone 2 costă acum în jur de 540 de lire sterline, așteptați-vă ca prețul lui 2a să fie de aproximativ 350 de lire sterline (aproximativ 400 de euro).

VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nothing (@nothing)

Alte imagini cu noul Nothing Phone (2a) pot fi văzute în clipul de mai jos.

Sursă: mirror.co.uk

Urmărește Go4IT.ro pe Google News