Noi detalii despre Nothing Phone 2A: design & procesor confirmate!

20.02.2024
Noi detalii despre Nothing Phone 2A: design & procesor confirmate!

Design-ul Nothing Phone 2a tocmai ce a fost dezvăluit, oferind o privire mai detaliată asupra aspectului viitorului smartphone. De asemenea, au fost confirmate și specificații importante precum procesor și cameră, scrie Digital Trends.

Potrivit informațiilor furnizate de SmartPrix, Nothing Phone 2a ar putea să prezinte un modul de cameră central în formă de pilulă, echipat cu două camere principale. Aceste randări, realizate în rezoluție 5K, arată un modul de cameră complet diferit față de modelele anterioare. Din poză se observă un sistem de camere duble plasat orizontal, sub formă de pilulă, amplasat pe panoul din spate al telefonului.

În jurul acestui modul de cameră sunt prezente trei benzi LED care ar trebui să creeze Interfața Glyph, cunoscută și sub numele de Glyph Lights. Două benzi curbate par să fie plasate pe partea stângă, în timp ce o bandă dreaptă verticală este plasată pe partea dreaptă.

Datorită panoului din spate semi-transparent al Nothing Phone 2a, pot fi văzute diverse șuruburi și mecanisme. Brandul companiei este vizibil, aliniat vertical, în partea de jos-stânga. În acest caz, smartphone-ul este prezentat în culoarea Dark Grey.

Ce procesor va avea noul Nothing Phone 2A

În ceea ce privește procesorul, după ce anterior s-a speculat că nu va fi vorba despre Dimensity 7200, în urma unei declarații oficiale a companiei, s-a confirmat că Nothing Phone 2a va utiliza chipset-ul MediaTek Dimensity 7200. Într-un videoclip, Raymond Zhu, managerul de marketing de produs la Nothing, a menționat că au ales chipset-ul MediaTek în locul a două chipset-uri Qualcomm – Snapdragon 7s Gen 2 și Snapdragon 782G – deoarece oferea performanțe superioare. Totodată, o acesta a dezvăluit că este vorba despre un chipset personalizat, dezvoltat exclusiv de MediaTek și producătorul de smartphone-uri.

Nothing Phone 2a va avea un ecran OLED Full-HD+ de 6,7 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Telefonul ar putea rula pe NothingOS 2.5.2, bazat pe Android 14, și ar putea dispune de până la 12 GB de RAM și până la 256 GB spațiu de stocare intern.

În ceea ce privește fotografia, se presupune că panoul camerei principale de pe spatele telefonului va fi dotat cu un senzor principal de 50 de megapixeli, împreună cu o cameră ultra-wide de 50 de megapixeli. Pe partea din față, se așteaptă să fie o cameră de 32 de megapixeli pentru selfie-uri și apeluri video. De asemenea, este probabil ca telefonul să fie echipat cu o baterie de 5.000mAh, susținută de încărcare rapidă de 45W.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult