Urmărește live lansarea Galaxy S21 în cadrul evenimentului Unpacked „Everyday Epic”

14.01.2021
Urmărește live lansarea Galaxy S21 în cadrul evenimentului Unpacked „Everyday Epic”

Samsung se pregătește pentru lansarea seriei Galaxy S21, având un eveniment Unpacked programat pentru astăzi, 14 ianuarie, ora 17:00 a României. Aici sunt așteptate cele trei modele Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra, pe care le-am văzut deja prin diverse leak-uri pe internet, sub formă de fotografii oficiale și neoficiale și chiar „review-uri” înainte ca acestea să apară în magazine.

Avem deja câteva informații destul de clare și despre hardware-ul pe care aceste modele îl vor integra. Samsung a anunțat în urmă cu doar câteva zile procesorul Exynos 2100, un model octa-core la 2,9 GHz, echipat cu noul nucleu Cortex-X1 de la ARM. De altfel, configurația lui internă este foarte similară cu cea a lui Snapdragon 888, cel mai puternic procesor de pe piață la acest moment.

Nu sunt așteptate îmbunătățiri majore la capitolul cameră foto, însă cu siguranță Samsung are în plan câteva funcții software noi, întrucât noile telefoane vor fi actualizate la Android 11 cu OneUI 3.1 din fabrică. Deja știm cum arată interfața, întrucât Galaxy S20 și Note20 au fost deja actualizate la OneUI 3.0, varianta 3.1 incluzând doar noutățile de pe S21.

Pe lângă cele trei smartphone-uri, zvonurile afirmă că vom primi și o nouă pereche de căști, Galaxy Buds Pro, care ar trebui să fie poziționată în ofertă cu câteva trepte peste modelul Galaxy Buds Live, lansate în toamna anului trecut alături de seria Galaxy Note20. Acestea vor fi alternative performante la AirPods Pro de la Apple sau căștile Sony WF-1000XM3 de la Sony.

Puteți urmări lansarea Galaxy S21 live folosind player-ul de YouTube de mai sus.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News