WhatsApp primește suport pentru stickere animate și scanarea codurilor QR

02.07.2020
WhatsApp primește suport pentru stickere animate și scanarea codurilor QR

De acum, utilizatorii WhatsApp pot folosi stickere animate în conversații și adăuga contacte noi prin simpla scanarea codului QR afișat pe ecranul altui telefon mobil, fără a mai fi necesar și numărul de mobil.

La fel ca Facebook Messenger, WhatsApp permite acum folosirea de stickere animate pentru a exprima emoții sau starea de spirit în conversațiile purtate prin mesaje instant. Sticker-urile din pachetele animate pot fi inserate în conversație, animația rulând pe ecranul destinatarului. Pentru a revedea animația, trebuie să derulezi în sus sau în jos.

WhatsApp stickere animate

Disponibile de mult timp pe platforme rivale precum Telegram, pachetele de stickere animate vor putea fi instalate ca add-on-uri opționale și de utilizatorii WhatsApp, folosind magazinul WhatsApp Store sau salvându-le după ce au fost afișate în mesajele primite de la alți utilizatori.

Prezentă de ceva timp în aplicația de Android și iOS, opțiunea DarkMode pentru afișarea interfeței în culori închise poate fi bifată acum și din versiunea pentru web browser a serviciului WhatsApp.

Dezvoltatorul Facebook actualizează și suportul Group video calls, oferind utilizatorilor WhatsApp posibilitatea de a face zoom în feed-ul video al oricărui participant la discuție, ținând apăsat pe fereastra respectivă.

De acum, și utilizatorii dispozitivelor bazate pe KaiOS pot seta mesaje de Status pe WhatsApp, acestea rămânând vizibile timp de 24 ore.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video