Xiaomi 13, listat pe GeekBench. Obține un scor imens în testele de performanță

26.11.2022
Xiaomi 13, listat pe GeekBench. Obține un scor imens în testele de performanță

Suntem la doar câteva săptămâni distanță de lansarea seriei Xiaomi 13, care va aduce noile flagship-uri ale producătorului chinez pe piața din țara de origine. Deși ar trebui să avem deja o idee destul de bună despre configurația hardware a modelelor Xiaomi 13 și 13 Pro, avem acum încă o sursă de încredere care confirmă informațiile pe care le știam deja. Xiaomi 13 a apărut în baza de date GeekBench și pare să ofere performanță de top, așa cum ne-am aștepta pentru un flagship construit pentru 2023.

Xiaomi 13 va fi unul dintre cele mai puternice smartphone-uri din piață

Xiaomi 13 este listat în baza de date GeekBench drept „Xiaomi 2211133C”, și a obținut un scor foarte mare în teste. Aportul de performanță pare să fie semnificativ față de generația anterioară, ceea ce sugerează că chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2 ar putea reprezenta un salt mai mare decât ne așteptam pe baza anunțului Qualcomm.

Cu un sco de 1.497 în testul Single-Core și 5.089 în testul Multi-Core, Xiaomi 13 va fi unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate până acum pe piață. Doar modelele iPhone 14 Pro se pot lăuda momentan cu scoruri mai înalte

Xiaomi 13 geekbench

Telefonul testat pare că este echipat cu 12 GB memorie RAM, însă nu este clar dacă acesta este un model de bază, sau dacă este vorba despre o configurație superioară. Oricare ar fi situația, cu 8 sau 12 GB RAM, telefonul va rămâne în continuare foarte performant, majoritatea utilizatorilor rareori ajungând să folosească destule aplicații pentru a umple memoria RAM.

Xiaomi 13 va fi și prima serie care va fi livrată cu MIUI 14 din fabrică, noua versiune software a companiei, care este bazată pe Android 13 de la Google. Având în vedere însă că noul Android este un upgrade minor, nu ne așteptăm la prea multe îmbunătățiri nici de la parteneri.

sursa: Gizchina

Urmărește Go4IT.ro pe Google News