Zotac ZBOX Nano – mini PC cu procesor AMD APU şi grafică Radeon HD

23.08.2012
Zotac ZBOX Nano - mini PC cu procesor AMD APU şi grafică Radeon HD

ZBOX Nano, creaţia unuia din producătorii cu reputaţie în piaţa sistemelor mini PC, este numai bun pentru rolul unui Home Theater PC de sufragerie, capabil să redea colecţia de filme pe ecranului televizorului, muzică prin sistemul audio sau desfăşura alte activităţi multimedia şi navigare pe internet.

Zotac ZBOX Nano

În ciuda dimensiunilor reduse, cel mai nou reprezentant al seriei de mini PC-uri ZBOX Nano dispune de o configuraţie complet utilată, realizată în jurul unui procesor AMD E2-1800 APU (dual-core la 1.7 GHz), cu GPU din seria Radeon HD 7340. Sistemul dispune de 2 GB memorie RAM şi hard disk de 320 GB.

În loc de unitate CD/DVD avem un card reader compatibil SD/SDHC, alături de un repertoriu format din 2 conectori USB 3.0 şi 4 USB 2.0, dintre care doi oferă curent de alimentare suplimentar, pentru încărcarea rapidă a telefoanelor mobile/tablete. Avem la dispoziţie conectori pentru microfon şi căşti, respectiv ieşiri HDMI şi DisplayPort.

Accesul la reţea este asigurat prin interfaţă Gigabit Ethernet, respectiv placă de reţea WiFi 802.11n. Pentru accesoriile din dotare avem la dispoziţie conexiune Bluetooth 3.0.

Zotac ZBOX Nano este livrat împreună cu un adaptor VESA 75/100mm pentru fixarea de spatele monitorului/televizor LCD, respectiv telecomandă MCE şi receptor infraroşu încorporat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult