Cum își petrece timpul Mark Zuckerberg în propriul său buncăr

14.01.2024
Cum își petrece timpul Mark Zuckerberg în propriul său buncăr

Mark Zuckerberg, CEO-ul companiei Meta, cunoscut pentru viața sa privată destul de discretă, a postat recent un videoclip amuzant în care este „prins” de soția sa în timp ce se bucura de jocuri video în buncărul său subteran din Hawaii, alături de prieteni. Deși videoclipul este evident scenarizat, oferă o nouă perspectivă asupra vieții miliardarului în proprietatea sa privată din Hawaii, scrie People. 

În timp ce Zuckerberg se recuperează de la o accidentare la genunchi suferită în noiembrie anul trecut în timpul unui antrenament de jiu-jitsu, acesta a ales să se retragă în Hawaii pentru a petrece timp de calitate cu prietenii și familia. În videoclip, Zuckerberg este surprins de soția sa în timp ce se joacă în buncărul său subteran, construit în cadrul proprietății sale de 1.400 de acri. Soția sa îl întreabă: „Iarăși?”, iar Mark Zuckerberg o asigură că va veni sus în doar două minute.

Buncărul subteran de 5.000 de metri pătrați, construit la un cost de peste 270 de milioane de dolari, include spații de locuit, zone pentru echipamente mecanice și un tunel de evacuare, alături de o ușă rezistentă la explozii din beton și oțel. Per-total, proprietatea include cel puțin 30 de dormitoare și 30 de băi.

Ce mai vrea să facă Mark Zuckerberg pe lângă buncărul din Hawaii

Pe lângă acest buncăr, Zuckerberg are planuri mari pentru proprietatea sa din Hawaii, inclusiv construirea unei „rețele de 11 case în copaci în formă de disc”. De asemenea, fondatorul Meta a început recent să se ocupe de fermă și creșterea de vite pentru a produce cea mai bună carne de vită. El crește vite Wagyu și Angus, hrănindu-le cu nuci de macadamia și bere locală, ca parte a planului său de a obține carne organică și durabilă din punct de vedere economic.

De asemenea, conform postărilor sale, Zuckerberg își petrece și timpul conectându-se cu familia sa. Acesta a împărtășit că plantează semințe de macadamia pe proprietatea sa cu ajutorul fiicelor sale. „Fiicele mele ajută la plantarea copacilor de mac și la îngrijirea diferitelor animale… Suntem încă la începutul acestei călătorii și este distractiv să îmbunătățim lucrurile în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios”, a scris Zuckerberg într-o postare pe Instagram.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult