A fost inventat robotul care face tatuaje [VIDEO]

Atunci cânt decizi să îţi faci un tatuaj vrei să fii sigur că artistul care îl execută este priceput, deoarece această formă de artă corporală este greu de înlăturat. Este suficientă o mică stângăcie din partea persoanei care face tatuajul şi opera de artă de pe umărul sau braţul tău poate fi compromisă. De aceea a fost inventat robotul Tatoué, capabil să facă tatuaje. 
 
Tehnologia a fost prezentată într-un clip video pe Vimeo. Proiectul a fost iniţiat de Pierre Emm şi Johan da Silveira. Cei doi s-au la o universitate şi sunt creditaţi cu inventarea robotului care este, de fapt, o imprimantă 3D mult modificată ataşată la un robot industrial. 
 
 
Programarea se face prin intermediul unui software Autodesk. Tatoué copiază pe piele imaginea exactă primită de la computer. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult