Această bicicletă „creşte” odată cu copilul care o foloseşte

15.05.2018
Această bicicletă „creşte” odată cu copilul care o foloseşte

Pe măsură ce copiii cresc, părinţii lor le cumpără biciclete tot mai mari. O companie a lansat un model care poate fi mărit şi îmbogăţit cu elemente noi.

 

Bicicletele Black Mountain „cresc” împreună cu utilizatorii lor. Cadrul poate fi extins, iar vehiculul poate fi echipat cu pedale, foaie şi curea. Sunt disponibile două astfel de modele, PINTO (pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani) şi SKØG (5-8 ani). Acestea pot fi asamblate în trei moduri: Balance, Small Pedal şi Large Pedal. Asta înseamnă că primeşti trei biciclete în una singură.

 

 

Cadrul bicicletelor PINTO şi SKØG este realizat din aluminiu, iar pentru transmisie acestea folosesc curele (care sunt de şase ori mai uşoare decât lanţurile).

 

O astfel de bicicletă costă 330 de lire sterline.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult